Vad som finns på mitt skrivbord

Jag tillbringar mer och mer tid vid mitt skrivbord nuförtiden, där jag gör allt från att förbereda familjens skatteinbetalningar till att arbeta på den här bloggen. På grund av detta förändras min arbetsyta ständigt. Att hålla röran i schack är utmanande. Jag föredrar att endast ha tillgång till några få mycket användbara ting, snarare än en mängd saker som jag kanske aldrig behöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s