Min planeringskalender

Min planeringskalender är en av de där enkla kalendrarna som du kan hitta i alla butiker med pappersvaror. Vitt papper. Inga linjer som kan hämma mitt äventyrliga skrivande och klottrande. Jag är besatt av att göra anteckningar och fyller sidorna ända ut i marginalerna med att göra-listor, grova skisser och idéer för blogginlägg. Jag brukar gå igenom en planeringskalender varje månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s